• Inschrijf U bij ons newsletter

  Blijf op de hoogte van de Tea & Eat actualiteiten via onze Newsletter door u e-mail adres hieronder doortegeven. We houden u op de hoogte van al onze evenementen en activiteiten : suggesties, nieuwigheden, promoties,...

   

   

 • Restauratie

  In een ruim en aangenaam kader, bieden we u een moderne en kwaliteitsvolle restauratie, een gulzige keuken die zich op de producten zelf richt en met zeer gevarieerde en diverse smaken. 

   

 • Het univers van thee

  De Tea & Eat winkel bieden u een honderdtal theesoorten van over heel de wereld. We beloven u een echte reis voor de zintuigen in een relaxerend kader ! Laat u in de verleiding brengen door een rode thee uit Afrika, een zwarte thee uit Indië, een witte thee uit China of nog een groene thee uit Japan. 

   

Tea & Eat, meer dan een gewoon restaurant, een totaalconcept...

 

Restauratie, theewinkel en traîteur  maken integraal deel uit van het originele concept, die zowel wilt innoveren als kwaliteit wilt garanderen. 
Dit concept, dat streeft naar het samenbrengen van het moderne culinaire gebeuren met het proeven van thee, begon in 2001 in het centrum van Brussel, niet ver van de Louisalaan. Daarop volgde een tweede locatie in het Woluwe Shopping Center. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Restaurant & Store

Woluwe Shopping Center | + 32 2 770 99 70